Uw IT partner voor Gistel en omstreken !

Reeds meer dan 5 jaar kunt u terecht bij Vbits voor diverse IT diensten en oplossingen, dit als particulier, bedrijf of zelfstandige. Over de jaren heen hebben wij ons op diverse vlakken kunnen specialiseren, denkt maar aan draadloze en vaste netwerken, werken op afstand, systeembeheer, integratie of migratie naar de cloud en zoveel meer.

Vbits beschikt niet over een winkel met een uitgebreid productgamma, maar wel over een beperkt selectief uitgezocht gamma van kwaliteitsproducten en dit van topmerken zoals bv HP, Cisco, Watchguard...

KMO’s en zelfstandigen kunnen bij ons terecht voor een volledige ICT-oplossing. Van advies en consultancy tot uitwerking van het volledige project, compleet met alle vereiste hardware, software, de implementatie van het systeem, opleiding, alsook onderhoud en support achteraf.

U kan bij ons ook terecht voor de registratie en aanmaak van uw website. Onze webmaster maakt uw website naar eigen wensen en zoveel mogelijk dynamisch zodoende u zelf ook op een eenvoudige manier de inhoud kan wijzigen.